2009. december 24.

Karácsonyi filmek

Helló.

Boldog karácsonyt. A karácsonyi filmek idén elmaradnak. lesz a Reszkessetek betörők és a szokásos Bunyó karácsonyig. Ha nem akarsz a tv előtt unatkozni, töltsd le a legújabb karácsonyi filmeket.javaslom a kedvenc torrent trackered, vagy használj keresőt: PL: iTorrent.hu

2009. december 12.

Szabad regisztráció a teracod.hu-n

A teracod torrent tracker 15.-én töröli a temérdek felhasználót, ezért elindítja a szabad regisztrációt. ha egy jól menő torrent trackerre akarsz regisztrálni akkora következő időpontban keresdd fel a teracod regisztrációs lapját.

December 12.-én 00:00-tól 23:00-ig freereg lesz oldalunkon, regisztrálni a teracod-n keresztül lehet. (duplareget szűrjük, csalás esetén az összes account törlésre kerül)

December 12.-től 2010. január 2-ig freeleech. Ez idő alatt a tracker nem számolja a letöltést, csak a feltöltést. (A peer listában láthatod a letöltött adatmennyiséged, de az accountodhoz csak a feltöltött adatmennyiség lesz hozzáírva) 

December 23.-tól 2010. január 2-ig minden torrent dupla up, azaz a feltöltött adatmennyiséged duplája íródik jóvá az accountodhoz. 

December 24-,25-,26.-án véletlenszerű időpontokban a bónuszpontok beváltásakor a pontok felét fogja csak a rendszer elszámolni (amikor aktuális, a 'Pontok' menüpontban látni fogjátok) 

December 7.-től December 31. éjfélig a 'Támogatás' menüpontban található pontszámok, feltöltés -mennyiségek kétszerese íródik jóvá, és a lejárati idő is duplázódik.